The Lost Garden

Today is reveal-day for Latitudequilts, and here are my little quilt:
I had to go far back to find my memory, from my early childhood. We had a cabin back then, out of the city, with a garden full of flowers and berry-bushes, which my grandmother planted in the 1930s. There also were a lake near by, where we used to go bathing with our row-boat. I decided to go abstract, seeing the flowers in the front, and an overview with lake and forrest in the background, as if seen from above.
Mono-printed and painted calico, freehand-quilted and hand-embroidered.

I dag er det dags å avsløre ny utfordring i min quiltegruppe, Latitudequilts, og her er min lille quilt:
Jeg måtte langt tilbake for å finne mitt minne, fra min tidlige barndom. Vi hadde en hytte da, ut av byen, i det som nå heter Fyllingsdalen,  med hage full av blomster og bærbusker, som min bestemor plantet i 1930-årene.  Der var også et vann like ved, Sælenvannet, der vi pleide å dra ut med robåten for åp bade. Jeg bestemte meg for å gå abstrakt, blomster sett forfra i front, og mer fjernt, vannet og skog sett ovenfra.
Mono-printet og malt bommuls-lerret, frihåndsquiltet og håndbrodert. 
Some close-ups:


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.