Hole in the glove!

I am dying a gradation of black today and suddenly I discovered a hole in my glove:

Nice to go to work with a black finger! But, luckily, I had not put in the Soda Ash, so most of the colour was gone when I arrived at work. The fabrics are waiting for me to come home, hopefully there is more colour on them.

 
Jeg farger en gradering av svart i dag, og plutselig oppdatget jeg at sdet var hull i gummihandsken. Koselig å gå på jobb med svart finger. Heldigvis  hadde jeg ikke hatt i Soda Ash, så det meste forsvant før jeg kom på jobb. Nå venter stoffene på at jeg skal komme hjem, forhåpentligvis er der mer farge på de.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.