Challenges

Well, some weeks ago we revealed our new quilts on Latitudequilts. Our theme was «The sound of Silence», and my contribution was «Silence in a Heartbeat». It is based on the experience of what happens when you enter a «dead room», a room where no sound exist at all. Then you start to hear your own heartbeat, and the rush of blood in your veins. I decided to use music notation to express silence, the sound-wave to represent the heartbeat, and the echo-quilting represent the blood in the veins:

Here are some close-ups:

For noen uker siden avslørte vi våre nye quilter med Latitudequilts. Temaet denne gang var Lyden av Stillhet, og mitt bidrag heter «Stillheten i et hjerteslag». Det er basert på opplevelsen av å være i et «dødt rom» der ingen lyd eksisterer. Da begynner du å høre hjerteslagene dine, og lyden av blodet som strømmer i blodårene. Jeg gikk for musikk-notasjon for å representere stillhet, grafen er hjerteslagene, og ekko-quiltingen er blodet som strømmer rundt i årene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.