Adventurer

I just want to show you my last challenge for Latitudequilts. Our theme was Make your Mark, and my quilt is called Adventurer. It is based on the Viking ship Oseberg, and the copy Saga Oseberg they made in Tonsberg. I love this ship, and the image is based on one of Saga Oseberg at sea, with wind i her sails. The yellow quilted ship in the background is from graffiti carvings found on the old ship. Enjoy:

 a close up 
 and the graffitiJeg ønsker bare å vise min siste utfordring for Latitudequilts. Vårt tema var Make your Mark, og min quilt heter Eventyrer. Den er basert på Osebergskipet, og kopien Saga Oseberg som de har bygget i Tønsberg. Jeg elsker dette skipet, og bildet er basert på Saga Oseberg til sjøs med vind i seglet. Den gule quiltede båten i bakgrunnen er fra graffiti de fant ombord i det gamle skipet.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.