At last winter is gone

At last we can enjoy sun and warm weather, although some days are rather cold. Unfortunately, in having fine weather in Bergen means having wind from the north. And – Arctic is not that far away.  In other words, the sun can shine but the heat of it is not present!
Well, it is May, it is time for the Japanese Cherry blooming in our central park, Byparken, and the pink mixed with the bright green of spring is just wonderful. For years, I have been photographing this, and earlier this spring I just made a quick quilt, to try out an idea. Not big art, just a big sketch in fabric, photo transfer, piecing and making my embrodery-machine quilt circles, and a little bit of hand-stitching. Not the best pictures, but enjoy:

Endelig kan vi glede oss over sol og varme, selv om noen dager fortsatt er heller kalde. Desverre, det å ha fint vær i Bergen på våren, ofte medfører at vinden kommer fra nord, fra Arktis! Med andre ord, sol – og iskaldt.
Vel, det er mai, og tid for kirsebærblomstring i Byparken. Jeg har tatt bilder av dette i flere år, rosa og den skarpe vårgrønne fargen er bare fantastisk, og tidligere i vår lagde jeg et kjapt teppe. Ikke stor kunst, bare en stor skisse for å prøve ut en ide. Foto-transfer, lappesøm, og et forsøk på å få broderimaskinen min til å quilte sirkler – og litt håndsøm til slutt. Ikke de beste bildene, men kos dere:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.