Back at last

It has been a long time since last, and much have happened. The result from my dying with flour-paste you can see here:

Det har gått en stund siden sist, og mye har skjedd. Resultatet fra min farging med melpasta kan dere se her:

Since last, I have also joined a quilting group, Lattitude Quilts. We are 15 ladies from all over the world who decided to challenge each other every second month. Our first entry is due on January 31. And our first theme is Carnival. I have a few fragments in my head, and as a starter, I decided to try snow-dying since we do have some snow for the moment. And what colours did I get? They are so vibrant, fits perfectly with my theme.  And here you can see the result:

 

Siden sist har jefg også blitt med i en internasjonat quilte-gruppe, Lattitude Quilts. Vi er 15 damer fra hele verden som har bestemt å utfordre hverandre hver annen måned. Vår første deadline er 31. januar, og vårt første tema er Karneval. Jeg har noen ideer i hodet, og for å komme igang, så prøvde jeg meg på snø-farging av stoff. Og hvilke farger fikk jeg? Så sprudlene intense, kanskje en av disse kan ende opp som bakgrunn?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.